Пляжі Залізного Порту не відповідають санітарним нормам

Ще з кінця червня за вказівкою губернатора Юрія Одарченка на Херсонщині почали перевіряти пляжі. Минулого тижня спеціальна комісія інспектувала узбережжя селища Залізний Порт Голопристанського району.

А тепер здогадайтеся, якого висновку дійшли спеціалісти? Пляжі не відповідають санітарним нормам! Оце новина! На жаль, таке можна сказати не лише про узбережжя Залізного Порту. На жаль, для відпочивальників це вже давно не є новиною та якимось відкриттям. До качанів від кукурудзи, що виглядають із піску, вже звикли. Пляшки та серветки вже просто не привертають уваги. А недопалки взагалі стали головним «атрибутом» пляжів.

Дивує інше - чому чиновники вирішили перевірити пляжі аж у середині літа? І це при тому, що курортний сезон у нас починається ледь не з травня. Комісія зобов'язала навести на пляжах порядок. Інтуїція підказує, що особливо нічого там не зміниться...

І знову чиновники пригрозять пальчиком і доручать навести лад. А підприємці тільки похитають головами на знак згоди з усіма претензіями та з невинним поглядом пообіцяють виправитися. То, може, настав час для рішучих дій?

Коли вже почнуть працювати реальні штрафи за сміття і не лише на пляжах? Якщо не можна достукатись словами до людей, то, можливо, потрібно постукати через гаманець?

Олена ПІМЕНОВА
«Вгору» №28(615) 10.07.2014

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон