Самогонки не буде

Принаймні у засудженого Дар'ївської ВК(№10), що на Херсонщині, якому мати намагалась передати сухі дріжджі точно не для випічки

Важливим пунктом у роботі пенітенціарної служи Херсонщини залишається робота, спрямована на попередження проникнення заборонених предметів до виправних установ.

Саме завдяки пильності та вмілим діям співробітників відділу нагляду і безпеки предмети, які заборонені Правилами внутрішнього розпорядку виправних установ вилучаються завчасно.

Так, 15 липня 2014 року, о 13 год. 45 хв., молодшим інспектором відділу нагляду і безпеки Дар'ївської виправної колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Херсонській області (№10), здійснено огляд посилки, яку привезла громадянка В. для свого 24 річного сина, засудженого до 03 років 06 місяців позбавлення волі.

При розкриті поліетиленового пакету з вівсяними пластівцями в середині виявлено та вилучено приблизно 150 г. сухих дріжджів.

За даним фактом відповідні матеріали направлено до Білозерського районного суду для подальшого прийняття рішення.

Прес-служба управління ДПтС України в Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон