Херсонська обласна рада таки буде з головою

В цьому сьогодні, після сесії облради, переконували журналістів заступник голови Херсонської обласної ради Тамара Федько та губернатор Херсонщини Юрій Одарченко.

Сьогодні, 8 липня під час сесійного засідання Херсонської облради, питання про вибори голови обласного парламенту не піднімалося, але це не означає, що про нього забули...

«На сьогодні йдуть консультації серед депутатів, серед комісій, - повідомила заступник голови обласної ради Тамара Федько. - Думаю, що скоро ми вирішимо це питання. Я не можу визначити, яка з кандидатур набере найбільше голосів... Не буду називати кандидатури – всі наші депутати достойні бути головою обласної ради. Впевнена, що вже на найближчій сесії ми вирішимо це питання», - запевнила Тамара Федько.

У свою чергу, губернатор Херсонщини Юрій Одарченко заявив, що вже не планує розпускати обласну раду: «Проект цього звернення є на сайті ОДА, але офіційно я не звертався до Верховної Ради - вважаю, що це питання може бути вирішено в сесійній залі...

Звичайно, простіше було б звернутися до ВР з пропозицією розпуску обласної ради, але це буде серйозним джерелом дестабілізації ситуації в регіоні. Тим паче, я зараз бачу вирішення цього питання у сесійній залі.

Депутати, напевно, чекають указу Президента про підтвердження моїх повноважень і думаю коли це відбудеться, це буде додатковим важелем, який дозволить проводити з депутатами конструктивну роботу», – заявив Юрій Одарченко.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон