Херсонський підприємець очолив оборонну промисловість країни

Відомий підприємець з Херсона, засновник авто-технічного центру «Автопланета» керівник виборчої кампанії Петра Порошенко в Херсонській області Роман Романов призначений генеральним директором Державного концерну «Укроборонпром».

Роман Романов відомий в Херсоні підприємець, засновник авто-технічного центру «Автопланета» і директор автосалону «Volkswagen Центр Херсон» - офіційного дилера Volkswagen в Херсонській області.

В політиці Роман Анатолійович також не новачок – в 2006 році обраний депутатом Херсонської міської ради V скликання від партії от «Наша Україна». З 2009 р. перебував у складі членів Політичної партії «Фронт змін» та був головою Херсонської обласної організації. У 2012 році обраний депутатом Херсонської обласної ради VI скликання від партії «УДАР», у 2014 році - керівник виборчого штабу кандидата в президенти України Петра Порошенко в Херсонській області.

Сьогодні, 4 липня 2014 року на сайті Президента України оприлюднений Указ Глави Держави: «Призначити РОМАНОВА Романа Анатолійовича генеральним директором Державного концерну «Укроборонпром».

Державний концерн «Укроборонпром» – це об'єднання великої кількості багатопрофільних підприємств різних галузей оборонної промисловості. До складу Концерну увійшли підприємства, які здійснюють господарську діяльність у сфері розроблення, виготовлення, реалізації, ремонту, модернізації та утилізації озброєння, військової і спеціальної техніки та боєприпасів, а також беруть участь у військово-технічному співробітництві з іноземними державами.

В структурі Концерну створено п'ять дивізіонів: авіабудування та авіа-ремонту; високоточних озброєнь та боєприпасів; з виробництва бронетанкової, автомобільної, інженерної та спеціальної техніки; суднобудування та морської техніки; радіолокації, радіозв'язку та систем ППО.

В окрему групу в Концерні зведені підприємства, уповноважені на здійснення зовнішньоекономічної діяльності у сфері експорту та імпорту товарів військового призначення та товарів, що містять державну таємницю. Ці підприємства виконують функцію реалізації на зовнішніх ринках продукції підприємств оборонно-промислового комплексу, включаючи її після продажне обслуговування, а також надання послуг з ремонту та модернізації озброєння і військової техніки.

P.S. «Херсонці» вітають Романа Романова з призначенням на нову відповідальну посаду державного рівня і щиро бажають йому успіхів на шляху зміцнення обороноздатності нашої Держави.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон