В Цюрупинську тарифи не переглядаються тому, що… послуги надаються?

Послуга з утримання внутрішньобудинкових мереж централізованого теплопостачання обслуговуючим підприємством ТОВ «Комунхоз» надається, повідомили у прес-центрі Цюрупинської міської ради, тому перерахунок тарифу і не проводиться.

Щодо інформації в ЗМІ про те, що в Цюрупинському комунальному підприємстві відмовляються перераховувати тарифи на утримання будинків, заступник міського голови з питань ЖКГ Тетяна Серогодська повідомила, що послуга з утримання внутрішньобудинкових мереж централізованого теплопостачання обслуговуючим підприємством надається, тому перерахунок тарифу не проводиться.

Згідно з інформацією, в 2013 р. при підготовці до опалювального періоду 2013-2014 р. в м.Цюрупинськ з метою оптимізації роботи теплопостачальної організації, за дорученням Херсонської обласної державної адміністрації, та після обговорення з мешканцями житлових будинків виконавчим комітетом Цюрупинської міської ради було прийнято рішення від 18.09.2013 р. № 153 «Про припинення подачі теплової енергії окремим житловим будинкам м. Цюрупинська, яку надає КП «Цюрупинськ-сервіс» Цюрупинської міської ради». Вказаним комунальним підприємством було визначено перелік будинків для відключення від мереж централізованого опалення.

Відповідно до п. 5 зазначеного рішення, ТОВ «Комунхоз», яке визначено виконавцем послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, було зобов'язано вжити заходів по збереженню мереж у справному технічному стані. Дана вимога визначена з метою збереження комунального майна, а саме: внутрішньо будинкових мереж централізованого теплопостачання, та забезпечення справного технічного стану таких мереж для можливості, у разі необхідності, пуску централізованого теплопостачання.

Таким чином, послуга з утримання внутрішньобудинкових мереж централізованого теплопостачання обслуговуючим підприємством надається, тому тариф по утриманню будинків і споруд та прибудинкових територій не переглядався, перерахунок не проводився.

Прес-центр Цюрупинської міської ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон