У липні на Херсонщині розпочинається вступна кампанія

Вступна кампанія до навчальних закладів цього року буде зі зміненими термінами – з 11 липня, у зв'язку з подіями на сході країни.

Вступ у вищі навчальні заклади в 2014 році відбувається на підставі чинних Умов прийому до вищих навчальних закладів, що затверджені наказом Міністерства освіти України № 1510 від 29.10.2013 року.

У 2014 році абітурієнти мають право подати документи у п'ять вищих навчальних заклади та на три спеціальності в кожному з них, тобто максимум 15 спеціальностей.

Початок прийому документів
Вступна кампанія 2014 року розпочинається 11 липня. Із цього дня вищі навчальні заклади України починають приймати в абітурієнтів документи для вступу.

Закінчення прийому документів
Прийом документів у осіб, які для вступу на навчання повинні проходити творчі конкурси у вищих навчальних закладах, закінчується 24 липня. Самі ж творчі конкурси проводяться в кілька сесій з 21 липня до 1 серпня 2014 року включно.

Прийом документів у осіб, які повинні складати вступні іспити або проходити співбесіду у вищих навчальних закладах, закінчується 24 липня. Вступні іспити та співбесіди проводяться із 25 липня до 1 серпня 2014 року включно.

Прийом документів в усіх інших абітурієнтів, які вступають у ВНЗ на основі повної загальної середньої освіти та подають для вступу результати зовнішнього незалежного оцінювання, закінчується 1 серпня о 12 годині 00 хвилин.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон