Чого чекає Цюрупинськ від губернатора Херсонщини

Дякувати Богу, що в Цюрупинську досить небайдужих людей, журналістів, громадських організацій які вголос говорять і пропонують шляхи вирішення проблеми сміття, в якому може захлинутися все живе.

Не знаю,чи правильно роблять мешканці міста звертань по порятунок до губернатора Юрій Одарченко? Чому такий сумнів?

Свого часу, ще у 2012 році з цією проблемою, на прохання мешканців обласна організація Партії Зелених України звернулася до тодішнього Президента, Віктора Януковича.

Чуда не сталося, Президент спрямував звернення до Херсонської ОДА і та вже почала робити певні кроки, в тому числі і писати відповіді, які я додаю.

Чого чекав сьогодні від сучасного губернатора Одарченко Ю.В.?

Принаймні чесної відповіді, що гроші обласного бюджету в сумі 250 тис. гривень на проект були витрачені, додатково біля 70.0 тис. гривень на експертизу проекту витратив бюджет міста Цюрупинська, але до сьогоднішнього дня ні обласна комунальна установа з капітального будівництва, ні міська рада Цюрупинська до реалізації проекту не приступили, бо є серйозні прорахунки і упущення на цьому шляху.

Нічого подібного, У відповіді губернатора йде знову констатація факту і ніяких висновків...

Володимир Шелудько

Дві відповіді Херсонської ОДА від листопада 2012 року. Висновки зробіть самі.

Фото «Оnline Цюрупинск»

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон