У Скадовську здійснюються дитячі мрії

Як здійснилися, завдяки міському керівництву Скадовська і власників дельфінарію «Акварель», мрії вихованців дитячого будинку «Теремок» Херсонської обласної ради

Мрією малят було побачити дельфінів, за її здійснення взялися скадовський міський голова Олександр Гавриш та секретар міської ради Ольга Бутенко. На зустріч дитячому бажанню в котрий раз пішли керівники дельфінарію «Акварель» засновник Плющ Олексій Анатолійович і директор Шурепов Олексій Андрійович.

Казка про дельфінів зачарувала маленьких відпочивальників, радістю і захватом засвітилися їх оченята. Кожен трюк дельфінів і морських котиків діти сприймали як диво, полюбивши розумних тварин.

За дитячу радість керівники Скадовської міської ради і вихованці навчально-виховного комплексу «Теремок» висловлюють особливу подяку колективу дельфінарію і власникам «Акварелі» за постійну підтримку соціальних ініціатив, створення неповторного розважального комплексу, за можливість дітям ближче поспілкуватися з дресированими представниками тваринного світу. Дякуємо за добре і щире серце!

Наталя ТАНГЕЛ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон