В Херсоні відкрилось представництво Міжнародної Торгової Палати

У п'ятницю, 20 червня Український національний комітет Міжнародної Торгової Палати (ICC Ukraine) урочисто відкрив Представництво ICC Ukraine в Херсонській області.

Міжнародна Торгова Палата – це впливова всесвітня організація, яка представлена у 127 країнах світу та має 93 Національних Комітети. Вона користується беззаперечним авторитетом у розробці сучасних правил і стандартів, які визначають ведення транскордонного бізнесу. До структури ICC входять: міжнародний арбітражний суд, комісії та робочі групи, які допомагають у створенні глобальної системи торгівлі. Палата співпрацює з такими впливовими міжнародними організаціями, як ООН, СОТ, Світовий банк, МВФ, ОЕСР.

Український національний комітет Міжнародної Торгової Палати (ICC Ukraine) - перший національний комітет на території країн СНД, а в 1998 році він отримав офіційні повноваження і тепер об'єднує підприємства, які представляють великий і середній бізнес. ICC Ukraine - неприбуткова, некомерційна організація і, відповідно до Статуту, зареєстрована як Асоціація підприємств «Український національний комітет Міжнародної торгової палати». Місія ICC Ukraine визначена сприяти розвитку міжнародної торгівлі та інвестицій з впровадженням кращих світових практик. Стратегічні цілі - Формування позитивного міжнародного іміджу України та створення сприятливого бізнес - середовища для сталого розвитку та процвітання.

Володимир Щелкунов, президент Українського національного комітету Міжнародної Торгової Палати ICC Ukraine, який відвідав урочисте відкриття у місті Херсоні звернувся до присутніх з такими словами: «Я щиро радий усіх привітати на Херсонщині, у такі важкі роки для держави. Але те що ми зібрались, говорить про те, що Україна працює, вирішує питання, робить напрацювання з інвесторами, щодо подальшої розбудови інфраструктури. Я дуже вдячний і владі Херсонщини, і керівнику регіонального представництва, нашому віце-президенту Анатолію Хоменко, за те, що він провів підготовчу роботу і показав, що навіть в важкі часи можливо співпрацювати».

Сказав декілька слів і Олександр Данилейко, посол з особливих доручень Міністерства закордонних справ України, який також був присутній на заході: «Мені надзвичайно приємно привітати усіх від імені Міністерства закордонних справ України з відкриттям регіонального офісу Міжнародної Торгової Палати Українського комітету. Відкриття регіонального офісу на Херсонщині дозволить більш продуктивно допомагати Херсонському бізнесу виходити на зовнішні ринки, у залученні інвестицій у цей перспективний і благодатний регіон. Я бажаю усім успіху і плідної роботи!»

Після виступів поважних гостей Херсонщини, президент Українського національного комітету Міжнародної Торгової Палати ICC Ukraine Володимир Щелкунов, разом із першим віце-президентом Українського національного комітету Міжнародної торгової палати Анатолієм Хоменко, а також мером Херсона Володимиром Миколаєнко перерізали червону стрічку.

Отже з сьогоднішнього дня Представництво ICC Ukraine на Херсонщині відкрито.

P.S. Що відбувалося після відкриття і як вплине відкриття Представництва ICC Ukraine в Херсонській області на її мешканців читайте у нашому наступному матеріалі.

Тетяна Бойко

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон