Екологічний вандалізм у Херсоні

Сьогодні 13 червня 2014 року працівниками виконавчого комітету Дніправського районної у місті Херсоні ради був виявлений факт знесення 7 дерев в цьому сквері Залаегерсег

Більшість зі знищених дерев - зелені хоча в акті обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню по вул. Перекопська, 175, від 06.06.2014 №96, зазначено, що дерева мають незадовільний стан та підлягають видаленню.

Випадки екологічного вандалізму останнього тижня в Дніпровському районі (знов знищено 6 дерев-екзотів на розі вулиць Перекопської і Миру) турбують депутатів, виконавчий комітет Дніпровської районної у місті ради, збуджують громадськість.

Саме тому голова Дніпровської районної ради Анатолій Толокнов звернувся з листом до херсонського міського голови з проханням дати відповідні доручення щодо з'ясування факту законності виданого акту на знесення зелених насаджень та притягнути винних до відповідальності.

Оксана Гузь

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон