В Херсоні акція «Від серця до серця»

Благодійна акція на підтримку онкохворих дітей пройшла напередодні відзначення Міжнародного Дня захисту дітей в Дніпровському районі міста Херсона

Медичний персонал КЗ «Херсонська міська клінічна лікарня ім. О.С. Лучанського» вже не один рік проводить благодійний захід «Від серця до серця», метою якого є збір коштів на придбання коштовних медикаментів для дітей, які проходять реабілітацію в міському реабілітаційному центрі для дітей, хворих на злоякісні пухлини.

Цей рік видався занадто складним для нашої держави, на долю якої випало немало випробувань, так само випробування, боротьба за своє життя та здоров'я випало на долю маленьких пацієнтів Центру. Медичні препарати, які є життєво необхідними для дітей, значно подорожчали, і заклад не отримує необхідної кількості ліків. Тож медичний персонал об'єднав зусилля разом з громадськістю, щоб допомогти своїм пацієнтам – 29 травня люди віддавали свої голоси за здоров'я і життя маленьких херсонців!

Діти, онуки медичних працівників клінічної лікарні, вихованці творчого колективу «Барвінок», діти – пацієнти реабілітаційного Центру виготовили яскраві, гарні поробки з дерева, паперу, намалювали картини, зробили цікаві фотографії. Все це можна було придбати на благодійному аукціоні «Від серця до серця» і зробити внесок у справу придбання ліків для маленьких пацієнтів реабілітаційного Центру для онкохворих дітей. Участь в акції за традицією взяли всі відділення лікарні. Як розповідають лікарі, в минулому році було зібрано 2100 гривень, яких вистачило, щоб придбати гепатопротектори, які підтримують дітей після хіміотерапії, а ще влаштувати для маленьких пацієнтів свято – катання на роликових ковзанах, адже без позитивних емоцій отримати гарний результат від лікування не можливо.

Керівництво виконавчого комітету Дніпровської районної у м. Херсоні ради також підтримали благодійну акцію «Від серця до серця» зі щирими побажаннями маленьким пацієнтам здоров'я, а їх рідним величезного терпіння і оптимістичного погляду у майбутнє!

Оксана Гузь

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон