Як зробити вибори в Херсоні чесними

Будуть вирішувати завтра кандидати на посаду міського голови Херсона, журналісти, громадські діячі у конференц-залі "Конгрес" (м. Херсон, вул. Радянська, 7).

Херсонська обласна організація Комітету виборців України запрошуємо на круглий стіл за участі кандидатів на посаду Херсонського міського голови на тему «ЯК ЗАБЕЗПЕЧИТИ ЧЕСНИЙ ТА ПРОЗОРИЙ ДЕНЬ ГОЛОСУВАННЯ В ХЕРСОНІ», який відбудеться завтра, 20 травня, у конференц-залі "Конгрес" (вул. Радянська, 7).

На круглому столі, його учасники будуть обговорювати проведення чесного та прозорого голосування в Херсоні під час виборів міського голови, які відбудуться 25 травня.

Організатором круглого столу є Херсонська обласна організація Комітету виборців України, яка пропонує всім кандидатам та небайдужим херсонцям спільними зусиллями не допустити в день виборів провокацій, фальсифікацій, підкупу виборців, чорного піару, зриву голосування.

Ведучим круглого столу буде голова ХОО КВУ Дементій Бєлий.

З додатковими запитаннями звертайтеся до менеджера ХОО КВУ Василя Касьянова.

Контактний номер: 325-026, 0661008191.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон