В Херсоні поширили фальшиву «соціологію»?

Наприкінці минулого тижня в окремих Інтернет - виданнях з'явилася інформація про «соціологічні дослідження», начебто проведені невідомою структурою з гучною «європейською» назвою

Згідно цих «досліджень», один з кандидатів на посаду міського голови Херсона, тимчасово виконуючий обов'язки міського голови Володимир Миколаєнко – «лідер виборчої гонки в Херсоні».

Опитування, нібито, проведено невідомим «Фондом гуманітарних європейських ініціатив». Однак, навіть якщо така організація й існує, то зовсім не виключено, що вона створена виключно як інструмент маніпулювання громадською думкою на користь одного з кандидатів на посаду міського голови Херсона.

Таке припущення підтверджує один з експертів ХОО КВУ Максим Іегулашвілі, який повідомив: «Може для окремих штабістів «Фонд Гуманітарних Європейських Ініціатив» і крута контора, але Гугль про фонд, що проводив дослідження електоральних вподобань херсонців в період з 14 по 20 квітня, де 32,7% херсонців готові віддати свій голос за тимчасовий виконуючого обов'язків міського голови Херсона Володимира Миколаєнка» нічого не знає. ні українською, ні російською, ні англійською...»

P.S. Досвід виборів у Херсоні доводить, що не всьому, що говорять і друкують під час виборчої кампанії можна вірити... От, наприклад, на цьому фото (див. вище) «рейтинговий кандидат» виглядає як людина, яка не розбирається у національній символіці або яку підтримують прихильники комуністичної ідеї – що, звичайно ж, не відповідає дійсності.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон