Каховський кетчуп не лагідний для дітей?

Такого висновку дійшли спеціалісти Херсонського обласного відділення Антимонопольного комітету України, у ході розслідування відповідності законодавству окремої продукції Каховського підприємства ПАТ «Чумак»

Територіальним відділенням розглядається справа відносно ПАТ «ЧУМАК» за наявністю в його діяннях порушення законодавства про захист від недобросовісної конкуренції.

Ці дії полягають у розміщенні на упаковці та в рекламних матеріалах продукції під назвою «Кетчуп лагідний для дітей» інформації щодо назви такої продукції з використанням словосполучення «...для дітей», що не відповідає дійсності.

Херсонське обласне відділення АМКУ вважає у таких діях ознаки порушення законодавства про захист від недобросовісної конкуренції, у вигляді поширення інформації яка вводить в оману, зокрема завдяки обраному способу її викладення.

Такі дії мають ознаки порушення законодавства про захист від недобросовісної конкуренції, передбаченого статтею 151 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції».

Після з'ясування всіх обставин у цій справі, на адміністративній колегії територіального відділення АМКУ буде прийнято відповідне рішення.

За матеріалами прес-служби Херсонського обласного відділення АМКУ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон