Нардеп від Херсонщини закликає захистити інформаційний простір України

Про це народний депутат Михайло Опанащенко, обраний від Херсонської області, заявив в ефірі телеканалу "ТВі"

Михайло Опанащенко переконаний, що Верховна Рада повинна якнайшвидше розглянути та ухвалити закон про заборону втручання зовнішніх сил в інформаційній простір України. За словами політика, зовнішні сили розгорнули проти України цілеспрямовану інформаційну кампанію, а відтак завданням Уряду є негайне припинення будь-яких спроб втрутитися у вітчизняний інформаційній простір.

«Одна з безпосередніх функцій держави — дбати про інформаційну безпеку. А тому необхідно якнайшвидше ухвалити закон про заборону втручання в інформаційний простір України іноземними організаціями, аби ніхто більше не зміг «вивертати» висвітлення ситуації на ту чи іншу користь» , - сказав народний депутат.

Як зауважив Михайло Опанащенко, інформаційна війна, яку розгорнули проти України, полягає в бажанні зовнішніх сил створити умови, за яких мешканці однієї країни будуть відчувати ненависть один до одного та воювати між собою.

«І тому сьогодні завдання для Уряду — виконати свій конституційний обов'язок і забезпечити безпеку кожного нашого громадянина, припинення інформаційної війни, яку розгорнули проти нашої держави і наших людей», - резюмував Михайло Опанащенко.

Прес-служба народного депутата України
Михайла Опанащенка

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон