Троє «майбутніх податківців» не витримали перевірку на чесність

Співробітники управління внутрішньої безпеки Міндоходів регіону постійно та ретельно перевіряють «майбутніх податківців» та своїх колег на дотримання ними вимог антикорупційного законодавства.

Адже, на жаль, і серед податківців, трапляються хабарники, задіяні у схемах ухилення від сплати податків, і такі, що зловживають службовим становищем, некоректно поводяться з платниками податків.

З метою уникнення випадків прийняття на роботу до органів Міндоходів Херсонщини осіб, схильних до вчинення корупційних правопорушень, працівники підрозділу внутрішньої безпеки з початку року перевірили 76 кандидатів на державну службу, трьом із яких в призначенні на посаду відмовлено.

Також, у I кварталі 2014 року проведено 29 службових перевірок. Із них до 7 працівників застосовані заходи дисциплінарного впливу, 2 осіб звільнено з органів податкової служби. За результатами інформації, переданої співробітниками управління внутрішньої безпеки ГУ Міндоходів, органи прокуратури Херсонської області відкрили 3 кримінальні провадження.

З метою упередження корупційних правопорушень на постійній основі здійснюються заходи профілактично-виховного характеру, проведено 98 лекцій, тематичних бесід в колективах структурних підрозділів Міндоходів регіону.

Інформацію про випадки порушення прав підприємців та громадян, з ознаками корупційних дій, прояви громадян, які видають себе за податківців, неправомірні дії чи бездіяльність працівників ГУ Міндоходів та Херсонської митниці, а також про проблеми, які виникають під час митного контролю та митного оформлення товарів і транспортних засобів, що переміщуються через митний кордон України, можна повідомляти на «Пульс» Міністерства доходів і зборів України за цілодобовим телефоном: (044) 284-00-07.

Конфіденційність та об'єктивність перевірки Вашого звернення гарантується!

Прес-служба Головного управління Міндоходів у Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон