В Херсоні працює місія ОБСЄ

Сьогодні, 4 квітня 2014 в 9.00 відбулася зустріч спостерігачів моніторингової місії Організації з безпеки і співробітництва в Європі (ОБСЄ) з представниками Херсонського обласного передвиборчого штабу кандидата в Президенти України Петра Порошенка.

На зустрічі були присутні керівник Херсонського регіонального штабу кандидата в Президенти України Петра Порошенка, Станіслав Путілов, а також в.о. керівника Херсонської обласної організації партії «Удар» Юрій Горбенко.

Місію ОБСЄ на зустрічі представляли довгострокові спостерігачі Карен Райнхарт і Пааво Джухані Пітканен. «Наша мета полягає в тому, щоб зустрітися з якомога більшою кількістю людей - з тими, хто безпосередньо бере участь у процесі передвиборчої кампанії та виборах взагалі», - зазначила Карен Райнхарт.

Як повідомила Карен Райнхарт, в регіоні працює кілька моніторингових груп вже протягом тижня. Група , до якої увійшли Карен Райнхарт і Пааво Джухані Пітканен, представляє Бюро з демократичних інститутів і прав людини (БДІПЛ) ОБСЄ і покликана, за словами пані Райнхарт, спостерігати за ходом виборчого процесу в регіоні з точки зору його відповідності зобов'язанням ОБСЄ та іншим міжнародним стандартам демократичних виборів, а також національному законодавству.

На даному етапі місія ОБСЄ представлена довгостроковими спостерігачами. «Але ближче до виборів до нас приєднаються 900 короткострокових спостерігачів, які будуть призначені спеціально для дня виборів», - повідомила Карен Райнхарт.

Учасники розмови дійшли згоди про підтримку та сприяння безперешкодному спостереженню процесу передвиборчої кампанії в нашій області, повідомив після зустрічі керівник обласного штабу кандидата в Президенти України Петра Порошенка Станіслав Путілов.

Прес-служба регіонального передвиборчого штабу
кандидата в Президенти України Петра Порошенко

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон