Олександр Гавриш: «Ситуація у Скадовську напружена, але контрольована»

Міський голова Скадовська Олександр Гавриш повідомив про те, що міська влада працює спокійно і ритмічно, виконуючи власні функції. Громада Скадовська зберігає спокій і не піддається на провокації.

Міський голова Скадовська провів кілька важливих нарад – перевірив основні напрямки у роботі дошкільних закладів міста, комунальних підприємств, роботу системи ЖКГ міста, виконавчого апарату міської ради.

Керівникам КП «Водне господарство» і «Очисні споруди» надано доручення забезпечити безперебійність у роботі.
Керівникам дитячих садків, оскільки погодні умови дозволяють, необхідно провести заходи з прибирання прилеглих територій закладів.

Заступнику міського голови Васильєву О.П. надано доручення оглянути територію міста по факту визначення стихійних звалищ. Олександр Васильович зосередив увагу на тому, що у місті необхідно прибрати все, що псує його зовнішній вигляд перед оздоровчим сезоном, кожна вулиця має бути оглянута та прийняті відповідні заходи.

«Наразі у місті ситуація напружена, але контрольована - прокоментував нинішній стан справ міський голова, — скадовчанам тривожно, бо люди живуть завдяки курортному сезону. Завдання міської влади в цих умовах - працювати спокійно, виконуючи власні функції і не піддаватися на провокації».

За матеріалами сайту Скадовської міської ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон