На Херсонщині ситуація стабільна та контрольована

Запевнив журналістів голова Херсонської облдержадміністрації Микола Костяк сьогодні на брифінгу після завершення колегії ОДА

«Треба працювати, а не воювати. Проте, на превеликий жаль, сьогоднішні так-звані мирні демонстрації опозиційно налаштованих активістів перейшли всі межі допустимого. Це криваві озброєні повстання, які усіма своїми проявами порушують Конституцію України", - сказав голова обласної державної адміністрації Микола Костяк. - Сьогодні Глава держави Віктор Янукович, який неодноразово закликав сісти за стіл переговорів, готовий до мирного діалогу, не дивлячись на грубі порушення домовленостей з боку лідерів опозиції. Адже не може одна група людей, тим паче екстремістів та радикалів, вирішувати думку більшості населення України. Від цього, в першу чергу, постраждають прості люди».

Крім того, спілкуючись із представниками ЗМІ, Микола Костяк наголосив, що за будь-яких умов треба скласти зброю, адже екстремісти не хочуть спокою в державі, всіляко гальмують її соціально-економічний розвиток.

«Ми хочемо, вміємо і знаємо як розбудовувати наш прекрасний Таврійський край. Тим паче, що у поточному році в нашої області багато планів, грандіозних проектів, втілення в життя яких дасть новий поштовх у розвитку Херсонщини і покращення життя її населення», - зауважив Микола Костяк.

«Хочу запевнити, на Херсонщині в цілому ситуація стабільна, контрольована. Чого, на жаль, не можна сказати про інші регіони, зокрема, про столицю нашої держави», - зазначив Микола Костяк, а також додав, цитуючи Главу держави Віктора Януковича, що «зараз всі ми повинні усвідомити одне - навіть найбільш жорстке протистояння закінчиться. А Україна має залишитися навіки. У цьому наше завдання. І це - наша головна і найперша мета», - пояснив позицію виконавчої влади Микола Костяк.

За матеріалами офіційного сайту ХОДА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон