У Херсонській області перекрито рух автодорогою Генічеськ – Стрілкове

30.01.2014 у південно-східній частині Херсонської області (Генічеський район) через посилення швидкості вітру до 15-20 м/с піднявся рівень води в Азовському морі,внаслідок чого на ділянках км 1 – 1 км +700 м, км 3 – 3 км + 300 м автодороги О-220706 Генічеськ – Стрілкове почався перелив води через проїзну частину.

Враховуючи природні фактори даної місцевості, при будівництві автодороги передбачено дві ділянки для можливого переливу високих вод із Азовського моря у затоку Сиваш.

У зв'язку з цим обмежено рух автотранспортних засобів до 4-х населених пунктів, що розташовані на Арабатській стрілці: с. Генічеська гірка, с. Щасливцеве, с. Приозерне, с. Стрілкове.

У районі переливу організовано цілодобове чергування нарядів ДАІ, співробітників Генічеського РВ УМВС, підрозділів ДСНС та дорожньої служби. Силами нарядів ДАІ перекрито рух вказаною ділянкою автодороги.

Державтоінспекція радить водіям під час погіршення погодних умов, по можливості, утриматись від поїздок на власному транспорті, особливо на далекі відстані. Якщо ж все ж таки виїхати вкрай необхідно, будьте особливо уважними та обережними за кермом.

У разі виникнення в дорозі складної ситуації та потреби допомоги, необхідно телефонувати за номерами екстрених служб або до чергової частини Управління ДАІ в Херсонській області (0552) 43-25-35, 43-25-36 (цілодобово).

Прес-служба УДАІ УМВС
в Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон