Підозрюваного у вбивстві міліціонера в Херсоні вже розшукували раніше

Тільки тоді його шукали не правоохоронці, а козаки Херсонського Коша Українського козацтва, які називали його самозванцем і просили повідомити про його дії в канцелярію Коша чи в міліцію

Підтвердженням цієї інформації є повідомлення у мережі Інтернет, поширене представниками Херсонського коша Українського козацтва ще 21 січня цього року, в якому йдеться про «фіктивних козаків»:

Шановні херсонці та гості міста!

Херсонський Кіш Українського козацтва доводить до вашого відома, що останнім часом на культурно-масових заходах в Херсоні почали активно з'являтися молоді люди, одягнені в армійські однострої з символікою (безпосередньо шевронами) Херсонського Коша Українського козацтва, які представляються представниками цієї громадської організації.

Так на сьогодні встановлено їх особи, це херсонські студенти Андрій Наливайко та Дмитро Савлученко.

Офіційно заявляємо, що дані особи ніякого відношення до нашої організації не мають, як і дозволу на використання символіки організації.

Будьте обережні, повноважень вести переговори та домовлятися про організацію тих чи інших заходів від імені Херсонського Коша Українського козацтва їм ніхто не надавав.

У разі звернення подібних осіб від імені Українського козацтва просимо повідомляти до канцелярії Херсонського коша (тел.: 44-31-94), або до міліції.

Прес-служба Херсонського Коша
Українського козацтва

P.S. Хто знає, якщо б правоохоронці і херсонці звернули увагу на діяльність «фіктивних козаків», трагедії можна було б уникнути?

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон