«Ми стовідсотково забезпечимо законність на території Херсонської області»

Про це перший заступник голови Херсонської обласної державної адміністрації Єгор Устінов повідомив минулого тижня під час виїзного засідання колегії ЖКГ облдержадміністрації у місті Цюрупинську

«...Не секрет, що сьогодні увага громадян наших міст, областей, країни прикута зовсім до інших питань – питань політичних. Я не буду робити тут вигляд, що начебто нічого не відбувається, на жаль відбувається це і в Херсонській області. Хоча звичайно можу сказати, що тут «фашизм» і «беспредел» він не пройде. А що відбувається?

Я вам скажу. Ми розуміємо, що тут живуть наші діти, тут живуть наші сім'ї, те саме розуміє на щастя і так звана опозиція херсонська. Але це не хочуть розуміти ультра - радикали, які сьогодні починають вже експортувати свою революцію або імпортувати сюди до нас. Вже вчора, сьогодні і ми це бачимо, ця інформація повсюди йде - про неї пишуть, сюди починають приїжджати якійсь там загони з інших областей, з конкретними завданнями від своїх керівників.

У нас з вами трохи інша система цінностей, у нас трохи інша система вирішення цих питань, ми більш помірковано відносимося до всього цього. Тому я просив би на всі ці речі реагувати спокійно. Ми стовідсотково забезпечимо законність, дію Конституції на території Херсонської області. Будь-які спроби, будь-кого дестабілізувати ситуацію, якимось чином вивести, психічно і психологічно подіяти на наших колег ні до чого не призведуть.

От мені голови райдержадміністрацій телефонують, що у них там оці народні ради утворюються, якійсь там лідери знаходяться – це все психологічний вплив і я хотів би попросити вас все ж таки в цій ситуації не зважаючи ні на що зберігати спокій, бути впевненими в тому, що у нас на Херсонщині все буде спокійно, діяти згідно діючого законодавства і все буде гаразд. Іншого не буде.

Тому прошу вас всіх займатися важливими питаннями для життя нашої області. Впевнений, коли кожен з нас буде робити свою конкретну справу, ту справу за яку він отримує заробітну плату, ту справу яка близька йому, ту справу в якій він є фахівцем, у нас все з вами буде гаразд!».

Фото Олександр Корняков

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон