«Світоч української нації» засяє у Скадовську

Так називається Арт-студія, що відкрилася у місті Скадовську в рамках заходів з нагоди вшанування та популяризації спадщини Великого Кобзаря українського народу Тараса Шевченка.

На виконання Указу Президента України Віктора Януковича щодо оголошення в Україні 2014 року Роком Тараса Шевченка та з метою гідного відзначення 200-річного ювілею видатного сина українського народу 16 січня 2014 року у районній бібліотеці Будинку культури ім. Шевченка відкрилася творча студія «Світоч української нації».

Юні художники, учні 1-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів Скадовського району, представили свої роботи на виставці, звучали шевченківські вірші у супроводі бандури, духом колишньої епохи були сповнені серця дорослих та дітей.

Учасники Арт-студії відтворили теплу атмосферу шевченківської епохи, поринули у мальовничі простори українського краю, оспівані Тарасом, не залишивши байдужими найвибагливіших відвідувачів.

За матеріалами ХОДА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон