Скадовськ знову накриє «Таврійська хвиля»

У цьогорічному фестивалі дитячої творчості «Таврійська хвиля», що проходить за ініціативи голови обласної державної адміністрації Миколи Костяка, візьме участь близько 10 тис. дітей з найвіддаленіших куточків Херсонщини

Перший тур Фестивалю розпочнеться вже незабаром - 15 січня 2014 року, а фінальним акордом заходу стане масштабний гала-концерт, що відбудеться 21 червня в місті Скадовську.

Фестиваль проводиться з метою виявлення і підтримки талановитих дітей та розвитку їх творчих здібностей, а також з метою реалізації в області соціальних ініціатив та доручень Президента України Віктора Януковича та Уряду держави.

Залучення дітей до мистецтва різних видів та жанрів, підвищення виконавської майстерності юних талантів, а також популяризація кращих традицій української культури – це ті основні цілі, до яких прагнуть організаторі Фестивалю з Херсонської ХОГА

Як і минулого року Фестиваль проходитиме у три тури. І тур – відбірковий, проводитиметься у районах (містах) Херсонської області з 15 січня по 15 березня 2014 року включно. ІІ тур – зональний, з 16 березня по 18 червня 2014 року включно, пройде на базі районних (міських) будинків культури Херсонської області. Фінальний ІІІ тур стартуватиме 19 червня 2014 року в місті Скадовську Херсонської області.

Фестиваль проводиться за декількома номінаціями, зокрема «Вокал» (соло, дуети, тріо, групи), «Хореографія» (соло, дуети, ансамблі) та «Оригінальний жанр» (стрибкова та силова акробатика).

До участі у Фестивалі запрошуються діти віком від 5 до 17 років включно у складі творчих колективів, ансамблів або як окремі виконавці.

По матеріалам сайту ХОДА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон