Всім херсонцям – щасливого Різдва!

Різдво - особливе свято, знаменний день, коли на землю втілився Спаситель світу, символізує оживлення усього роду людського, повертає нас до євангельських заповідей, спонукає наші душі і тіла до терпимості, чистоти наших помислів та любові до ближнього.

Чудо народження Сина Божого Ісуса Христа єднає християн у радості, утверджує в серцях віру, сповнює душу і розум благими намірами, надихає на добро і милосердя і приймається кожним з нас як символ злагоди та любові до ближнього.

Свято Різдва Христового спонукає до взаєморозуміння та єдності заради благополуччя наших родин, рідних та близьких.

Нехай же воно буде сповнене затишку і бажання чудес, адже ми всі в глибині душі віримо в чарівництво, здатне в одну мить змінити наше життя на краще...

Але побажаємо всім нам не тільки мріяти, а й впевнено, з наполегливістю і натхненням йти до своїх мрій, втілювати їх у повсякденному житті та ставати все щасливіше день від дня!

У світлий день Різдва нехай народжений Спаситель подарує нам людські блага, збереже наше здоров'я, зміцнить нас духовно, допоможе здолати труднощі і вийти на шлях процвітання України і нашого чудового краю.

З Різдвом вас дорогі херсонці!

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон