Новий рік вже «на порозі» Скадовська

Містом йде парад новорічних святкувань. Новорічні прикрашання, яскраві вогні та піднесений настрій охоплюють усіх скадовчан в очікуванні справжнього свята.

У школах і садках Скадовська лунають сміхом і піснями новорічні ранки, про подарунки для них заздалегідь попіклувався міський голова Олександр Гавриш, вчасно надавши ялиночки і гостинці для малюків.

Здивувати дорослих вирішили і діти, які зібралися у Скадовському районному будинку культури на новорічний ярмарок і представили власні фантазії про те, якими вони бачать різдвяних янголят.

Дивосвіт дитячих мрій чарівний, тому і святковий ярмарок видався напрочуд гарним. Кожен навчальний загальноосвітній заклад району і міста представив лялькових янголят, картини, поробки з паперу мережив та безлічі яскравих речей, які створили тендітну атмосферу свята.

Приготували дітям святкову казку у Центрі дитячої та юнацької творчості. "Новорічна увертюра" - святковий мюзкл про перемогу добра над злими силами, викликав море емоцій у дітей. Програму готували разом з колективами районного будинку культури й показали на великій сцені.

Дійство на сцені захопило юних глядачів. Голосно вони виборювали новорічні подарунки у мадам Не. Все ж добро перемогло і свято вдалося на славу. З подарунками його зустрічати значно цікавіше.

Для дорослих і малих над вечір також було організовано дарунок. Всі зібралися запалити святкові вогні на головній міській ялинці. Дід Мороз та Снігуронька закликали до вітань очільників району й запрошували всіх закликати вогні, щоб горіли яскравіше.

Наталя Тангел

P.S. Скадовська міська рада запрошує всіх скадовчан та гостей міста на традиційну «Зустріч Нового року», яка відбудеться 31 грудня о 19:00 біля головної ялинки Скадовська на площі перед РБК. Всіх з Новим роком!

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон