Володимир Сальдо: «Український народ розбудили і це добре»!

Про це народний депутат від Херсону Володимир Сальдо повідомив вчора 11 грудня під час «прямого ефіру» одного з українських телеканалів.

«Право на мирні зібрання гарантовано ст.39 Конституції. І право у тих, хто протестує і мітингує таке є. Але чому вони не враховують право всіх інших українців, для яких Київ теж столиця, а Хрещатик – це головна вулиця України?» - спитав опонентів Володимир Сальдо. - Приїхати з дітьми на новорічні свята – у цьому році в них право забрали...»

«Якщо є право на мирне зібрання – протестуйте, але чого ви займаєте саме Майдан? – запитав у представників опозиції нардеп від Партії регіонів. – Для чого проводиться протестна акція – щоб привернути увагу до проблеми, і це гарно – український народ розбудили і це добре»! – визнав Володимир Сальдо.

«Але, - підкреслив народний депутат, - не всі притримуються формату проведення протестних акцій... Треба робити протестні акції не заважаючи іншим українцям на головній вулиці України – Хрещатику...»

Телеканал «ТВІ»

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон