Херсонські рятувальники запевняють, що готові до ускладнення погодних умов

Управлінням ДСНС області проведена чимала робота аби всі сили та засоби пожежно-рятувальних підрозділів могли мобільно та оперативно протидіяти зимовим загрозам та надавати допомогу населенню.

Відповідно 11 грудня на території аварійно-рятувального загону спецпризначення У ДСНС області відбувся огляд техніки підвищеної прохідності, що буде залучатись до ліквідації снігових заметів та заторів на автошляхах.

Сьогодні вся ця техніка пройшла ретельне обстеження, відремонтована, охолоджувальна рідина в моторах замінена на Тосол, укомплектована тросами та лопатами, радіатори захищені спеціальними чохлами. З особовим складом проведені навчання щодо дій з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій зимового періоду, додатковий інструктаж з охорони праці. Також у загоні створено резерв паливно-мастильних матеріалів.

Перший заступник начальника Управління полковник служби цивільного захисту Ігор Каретнік особисто оглянув усю техніку, переконавшись, що аварійно-рятувальний загін готовий надавати професійну допомогу громадянам під час ліквідації надзвичайних ситуацій в суворих умовах зимового періоду.

Управління ДСНС України у Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон