Комуністи впевнені: «Заграница нам не поможет»

Крилата фраза Остапа Бендера з «12 стільців» актуальна і сьогодні серед вітчизняніх політиків, які ледь не щодня виголошують «Європа нам допоможе». Та от багато українців, зокрема і жителів Херсона, із таким висновком незгодні.

Вадим херсонець 35 років: «Через економічні проблеми України тяжко уявити її вступ до ЄС. Адже в Євросоюзі чимало і своїх проблем, то ж чи вистачить їм сил, щоб підтримувати українську економіку».

Іван 45 років: «Я бізнесмен,тому дуже хвилююсь,що вступивши до ЄС зможу втратити свої хоч і невеликі, але прибутки».

Олександра Іванівна 55 років: «Питання вступу України до Європейського чи Митного Союзу мають вирішувати її громадяни на загальнонаціональному референдумі»

За місяць хвиля зібрань зі збору підписів за проведення референдуму щодо зовнішньоекономічного вектора України прокотилась по всій країні. Комуністична партія, яка виступила організатором процесу, звітує: вже зібрали більше 3 мільйонів голосів, необхідних для призначення «народного віче». Зокрема на Херсонщині позицію Компартії підтримали більше 111 тисяч громадян.

Про це на прес-конференції наголосив перший секретар Херсонського обкому КПУ Анатолій Тарановський: "Наразі підписні листи, які заповнювались на Херсонщині, передані в Центральний комітет Компартії. Після додаткової юридичної обробки їх направлять до Центрвиборчкому і президента України. Тож, народ сказав своє слово, та от чи почують їх у вищих ешелонах влади?

Ірина Мєзєнцева

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон