Тарас Бурда: «Бюджетників Херсона без зарплати не залишимо»

Про це керуючий херсонської філії «Банку Національний кредит» Тарас Бурда повідомив сьогодні під час спілкування з журналістами.

«Розгойдати човен стабільної роботи всієї бюджетної сфери в Херсоні ні в кого не вийде, - заявив Тарас Бурда. – Деструктивні сили, які розвалюють налагоджену роботу Херсонської міської ради, почали спекулювати на тому, що в листопаді-грудні медики та вчителі Херсона можуть не отримати зарплату. Але ми бюджетників без зарплати не залишимо...»

На пряме запитання журналістів: «Чи зверталася до нього в.о. міського голови Зоя Бережна з проханням видати кредит міській владі для виплати зарплат бюджетникам?», банкір відповів: «Прямого звернення не було. Але запевняю всіх, що місцевий відповідальний бізнес завжди готовий допомогти херсонській владі. Такого в нашому місті не буде, щоб працівникам соціальної сфери не виплачували зарплати. І ми готові надати кредит аби уникнути будь-яких потрясінь».

Костянтин Середа

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон