Більше тисячі мешканців жителів Херсонщини отримали газ

До села Понятівка Херсонської області завершено будівництво підвідного газопроводу.

«Я щиро вітаю вас від себе особисто та від імені голови Херсонської обласної державної адміністрації Миколи Костяка з цією знаменною для вашого села подією – завершенням будівництва та пуском газу, - привітав жителів с.Понятівка перший заступник голови обласної державної адміністрації Єгор Устинов під час своєї робочої поїздки до Білозерщини. - Так, у будівництво газопроводу було залучено більше 8 млн грн бюджетних коштів, даний проект реалізувався у рамках Комплексної програми по будівництву підвідних газопроводів до населених пунктів на Херсонщині. Його загальна довжина становить 11,7 км», повідомляє пресс-служба ХОГА.

За словами Валерія Поддубного, голови райдержадміністрації, будівництво газопроводу планувалося ще 20 років тому, але ніяких зрушень протягом багатьох років так і не відбувалося. Лише завдяки підтримці обласної влади нещодавно роботи були проведені, тому сьогодні 1106 тис. жителів села можуть щиро радіти цьому та запалити у своїх оселях блакитний вогник. А вже з наступного тижня жителі села зможуть проводити газ до своїх будинків, яких у Понятівці нараховується 536.

«Влада області та району активно працює над залученням абсолютно всіх джерел фінансування для проведення робіт із будівництва підвідних газопроводів до населених пунктів області», - підкреслив перший заступник голови облдержадміністрації.

Тільки злагоджені дії, підтримка та взаємодопомога, за словами Єгора Устинова, допоможуть розбудувати Херсонщину та нададуть можливість для створення якісно нового життя для жителів області.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон