А ТеБе влаштовують такі умови для розвитку бізнесу в Цюрупинську?

Представників торгівельної мережі «АТБ» - цілком влаштовують, вони прискореними темпами готуються побудувати в Цюрупинську новий супермаркет і знаходить порозуміння з місцевою владою.

Міський голова Цюрупинська Василь Плотніков і його перший заступник Сергій Пінькас тримають будівництво нового торгівельного об'єкту на постійному контролі, адже прагнуть створити привабливі умови для інвестора – це додаткові зручності для цюрупінчан, нові робочі місця, податки до місцевого бюджету.

Але робота з інвестором в Цюрупинську – це «рух у двосторонньому напрямку» - як повідомив журналістам Сергій Пінькас, до цільового фонду розвитку інфраструктури міста Цюрупинськ вже «зайшло» 150 тис.грн. від інвестора, які будуть використані на благоустрій міста. Крім того керівники торгової мережі «АТБ» зобов'язалися виділити ще 350 тис.грн. на гідне облаштування прилеглого до майбутнього супермаркету парку в районі району Житлоселище в центрі Цюрупинська.

«Це реальний приклад партнерства відповідального бізнесу і місцевої влади. Інвестори взяли на себе конкретні соціальні зобов'язання перед громадою Цюрупинська, а місцева влада сприяє їм у будівництві об'єкту – у прискореному порядку дає дозволи і узгодження, доступ до міських комунікацій, тощо. Від такого партнерства виграють обидві сторони і, головне, мешканці Цюрупинська» - впевнений Сергій Пінькас.

Тим більше, що інвестори вже почали виконувати прийняті на себе зобов'язання перед цюрупінчанами - на території прилеглого до майбутнього магазину скверу укладена тротуарна плитка, будуть встановлені вже придбані ліхтарі та лавки. Також тут буде облаштовано дитячий майданчик та майданчик для спорту, благоустроєна автомобільна стоянка.

За матеріалами сайту Цюрупинської міської ради

P.S. Залишається задатися питанням херсонцям – скільки в нашому місті торгівельних центрів та розважальних закладів, де поділися їх соціальні зобов'язання і гроші на їх виконання? Чи то в Херсоні бізнес менш відповідальний, чи то влада більш «економна»...

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон