Херсонці продовжують користуватися забороненими приладами

З початку жовтня працівниками ПАТ "Херсонгаз" під час проведення планових інвентаризацій газових приладів за 4 адресами у Херсоні було знайдено бездимохідні колонки: Ілліча 78, 49 Гвардійської Дивізії 5, Сенявіна 166, 49 Гвардійської Дивізії 16.

«Херсонгаз» нагадує херсонцям, що бездимохідна газова колонка - це прилад, у якому продукти згоряння природного газу не виводяться у димохід, продукти згоряння виходять у вільному доступі у приміщення, де вона знаходиться.

Знаходячись у приміщенні навіть нетривалий час, людина не відчуває дії чадного газу, вона стає сонливою, починає потроху боліти голова і їй здається, що засинає. Проте у цей час кисень у крові заміщується на вуглецеві сполуки, втрачається свідомість і наступає смерть. На сьогодні, бездимохідна газова колонка це ЗАБОРОНЕНИЙ для використання прилад.

«Херсонгаз» закликає мешканців міста та області добровільно звернутися до газової служби для проведення демонтажу заборонених газових приладів.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон