У Херсоні презентують Приазовський край Херсонщини

Творчі митці Генічеського району презентують у Херсоні виставку «Приазовський край Херсонщини»

До 75-річниці визволення України від нацистських загарбників, 29 жовтня о 15 годині, у Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олеся Гончара буде представлено творчу виставку робіт художників, фотографів, майстрів народної творчості й декоративно-ужиткового мистецтва Генічеського району за темою: «Приазовський край Херсонщини».

Про участь у ній вже заявили майже всі художники нашого району. Надійшло декілька заявок й від майстрів та фотографів. Також в обласному центрі будуть представлені роботи наших художників-земляків із фондів Генічеського музею.

Організатори виставки — Відділ культури Генічеської районної державної адміністрації та районний краєзнавчий музей Генічеської районної ради запрошують до участі творчих людей, які мають оформлені для виставки роботи за визначеною темою. Заявки на участь приймаються до 24 жовтня.

Контактні телефони: (05534) 3-21-92, (050) 827-05-65, (067) 258-91 31.

Інформацію про всіх учасників виставки буде включено до каталогу.

За матеріалами Генічеської районної ради

P.S. У цьому році це вже друга виставка, яку Генічеські митці презентують у Херсоні. Адже, у травні місяці, було відкрито творчу виставку «Наш Крим», присвячену 75-й річниці депортації кримських татар.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон