Херсонець сам себе від «делікатесу» рятував

Спочатку зробив – потім подумав. У херсонському селищі Кіндійка 19-річний молодик просто на вулиці побачив молодий грибочок, прийняв його за дикорослого шампіньйона, і скуштував.

Лише потім йому спало на думку зазирнути до Інтернету, й пошукати там опис гриба. «Смачний шампіньйон» у підсумку виявився смертельно небезпечною блідою поганкою.

Тож у паніці херсонець кинувся робити собі промивання шлунку, потім викликав бригаду «швидкої допомоги». Яка й повезла його до клінічної лікарні імені Лучанського лікуватися від отруєння «делікатесом».

У Новій Каховці родина також набрала у лісосмузі на околиці «зелениць», і не тільки сама їх скуштувала, а й пригостила 15-річну доньку. Фінал той самий: батьки від отруєння лікуються вдома, а дівчинка – у медичному стаціонарі.

Словом, для того, аби зрозуміти, що грибний сезон почався, людям у білих халатах навіть з лікарні виходити не треба. Пацієнти все самі розкажуть.

Сергій ЯНОВСЬКИЙ
Новий день

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон