Херсонські учні долучилися до програми обміну майбутніх лідерів

На базі Херсонської гімназії №6 відбувся конкурсний відбір за програмою культурного обміну FLEX. Це щорічний популярний в нашій країні конкурс для старшокласників,які гарно володіють англійською мовою, мають широкий світогляд, лідерські якості та не бояться змін. Координує програму Бюро у справах освіти та культури Державного департаменту США й адмініструється в Україні організацією «Американські Ради з Міжнародної освіти: ACTR/ACCELS» (AmericanCouncils) за підтримки Міністерства освіти і науки України.

Українським школярам надається чудова можливість протягом одного навчального року безкоштовно навчатися у школі в США, проживаючи в американській родині, а разом з цим удосконалити англійську мову, познайомитися з новою культурою, знайти друзів за океаном, проявити свою самостійність. Але для цього треба перемогти у трьох турах.

Як повідомляють в Управлінні освіти Херсонської міської ради, цього року 275 учнів 8-10-х класів зі шкіл Херсона, області та Республіки Крим випробували себе як знавців англійської мови у І турі. До бажаної мрії на крок наблизилися 94 учня, з них 43 – з 11 освітніх закладів міста, 43 – зі шкіл області, 6 – з Криму, 2 – з інших міст. Більше всього переможців на даному етапі – з академічного ліцею – 14 учнів, фізико-технічного ліцею – 7 учнів, ЗЗСО № 30 – 6 учнів.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон