У Херсоні висадили троянди Героям

Сьогодні, 12 жовтня, напередодні Дня захисника України, на Алеї Героїв висадили троянди. Патріотичну акцію «Троянди – Героям» започаткували активісти громадської організації «Ініціатива» на чолі з її лідером Зоєю Бережною.

До акції приєдналося чимало громадських діячів, волонтерів та активістів. З глибокою шаною до наших Захисників, взяв участь в акції відомий підприємець і меценат Юрій Рожков: "Схиляю голову перед світлою пам'яттю наших полеглих Воїнів. Дякую за мир. Їх подвиг пам'ятатиму завжди", - промовив Юрій Рожков.

Волонтери обрали квіти двох кольорів: червоні троянди - символ пролитої крові, жовті - ясного сонця. Навесні вони зацвітуть і усміхнуться у відповідь воїнам з портретів. Алея Героїв вітатиме перехожих і діток, які своїми ручками саджали ці троянди.

"Друзі, наші Захисники живуть в пам'яті та серцях вдячних земляків. І житимуть доти, доки ми їх пам'ятатимемо. Слава Героям!, - наголосив Юрій РОЖКОВ.

За матеріалами Громадської платформи «Добро переможе» Юрія РОЖКОВА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон