Голова Херсонської облради привітав майбутніх моряків

Сьогодні, 12 жовтня голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер взяв участь в урочистій посвяті курсантів Херсонської державної морської академії (ХДМА) та святкуванні 185-річчя з дня заснування закладу.

Херсонська державна морська академія – це заклад вищої освіти ІV рівня акредитації, який готує фахівців повного спектру плавальних, суднобудівних та морських робітничих спеціальностей. І сьогодні вони приймали до своїх лав «новачків».

Саме до них і звернувся у своїй промові голова облради Владислав Мангер – колишній випускник цього закладу: «Вітаю вас із тим, що ви стали частиною великої сім'ї, учнями найкращого морського закладу в Україні. Бажаю вам і надалі з честю нести прапор України, гідно представляти державу закордоном, бути прикладом для всіх. Будьте чесними, будьте справедливими, будьте гордістю нашої держави!», – сказав Владислав Мангер.

Долучилися до святкування також народні депутати України різних скликань, керівництво міста, батьки та городяни. Присутнім курсанти неодноразово продемонстрували свою виправку, дисциплінованість та братерство.

На заході посвяти курсантів Херсонської державної морської академії урочисто і гордо прозвучав Гімн України:

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон