Голова Олешківської районної ради привітав військових з Днем захисника України

Напередодні 14 жовтня, коли українці відзначають чотири великі свята: День святої Покрови Пречистої Богородиці, річницю створення Української повстанської армії (УПА),День Українського козацтва та День захисника України – у військовій частині під керівництвам депутата Олешківської районної ради Анатолія Царапори, відбулися урочистості.

З цієї нагоди голова районного органу місцевого самоврядування Павло Потоцький привітав військових, дякуючи захисникам від імені Олешківського районного депутатського корпусу за той внесок, який ті робили, роблять і будуть робити задля збереження незалежності й свободи нашої держави, за їх мужність і героїзм, за громадянську позицію.

«А наше завдання, як органу місцевого самоврядування – бути партнерами, які готові допомагати та вирішувати всі питання в межах наших повноважень, а головне, щоб ми всі були патріотами свого міста, селища, села та країни», – відзначив голова Олешківської районної ради п Павло ПОТОЦЬКИЙ, вручивши кращим захисникам Подяки.

За матеріалами Олешківської районної ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон