Юрій Рожков: Розвиток спорту на Херсонщині - один з пріоритетів в моїй діяльності

Команда Громадської платформи "Добро переможе" Юрія Рожкова відвідала заняття в Школі карате Сергія Всеволодова "Легенда".Наполегливість хлопців не могла залишити байдужим, напевне, нікого! Юні каратисти завзято відпрацьовували вправи. А їх очі аж горіли від такої цілеспрямованості!

Дмитро Бєлобров, інструктор Школи карате пояснив: "Ми готуємось до Чемпіонату м. Херсона "Кубок новачків", який проходитиме під егідою Юрія Рожкова, лідера Громадської платформи "Добро переможе". Змагатимуться найменші діти - від 5 років та учасники 18+, які нещодавно розпочали займатись карате і вже мають оранжевий пояс."


Спостерігаючи за заняттям, Юрій Рожков оцінив техніку виконання ударів каратистів. А щоб вони були ще більш точними та сильними, подарував друзям-спортсменам новий професійний тренажер.

"Розвиток спорту на Херсонщині - один з пріоритетів в моїй діяльності і в моєму житті! Адже, здоров'я дітей - як капіталовкладення в успішний проект - наше спільне майбутнє!", - переконаний Юрій РОЖКОВ.

За матеріалами Громадської платформи «Добро переможе» Юрія РОЖКОВА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон