Поліцейські розповіли херсонським школярам як протистояти кривдникам

Сьогодні, 10 жовтня, на базі Управління поліції охорони в Херсонській області, для учнів 11 класу школи № 34 міста Херсон було проведено просвітницький захід,який відбувся безпосередньо у залі засідань УПО. Згодом для одинадцятикласників провели екскурсію по Управлінню, Центру технічної охорони, пульту централізованого спостереження, під час якої відбулося спілкування у профорієнтаційному руслі.

Бесіду та інформаційну підтримку щодо профілактики булінгу у школі забезпечили працівники ювенальної превенції Херсонського відділу поліції інспектори, майор поліції Сипко Наталя і рядовий поліції Зеленська Олеся разом з інспекторами ЮП ГУНП Херсонської області.

Діти вислухали і переглянули презентаційний матеріал, в якому у повному обсязі висвітлена зазначена тема, розібрали, що таке булінг, яка за нього передбачена відповідальність, чим відрізняється звичайний конфлікт від булінгу та як захистити себе та оточуючих від цькування.

Після зазначених заходів діти побували на екскурсії по Управлінню поліції охорони, отримали сувеніри і інформаційні буклети з переліком послуг і довідкових телефонів, поспілкувалися з поліцейськими на профорієнтаційну тематику, під час чого ознайомилися з можливостями працевлаштування до поліції у своєму майбутньому.

Управління поліції охорони в Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон