Як у Херсоні порожній сейф пиляли

Довірливість дорого коштувала херсонському дідусеві. До його квартири в будинку на вулиці Шенгелія постукалася приємна жіночка, яка представилася працівницею газового господарства.

Почалося нібито з перевірки газових приладів, потім у квартирі з'явилися друг із подругою дивної «контролерки», та пляшка коньяку. 73-річний пенсіонер був не проти, бо довго хворів, не виходив з хати, та скучив за компанією. Але сьорбнувши склянку «диво-напою», він миттю заснув. А прокинувшись вранці, виявив зникнення ключа від металевого сейфу із грішми.

Здогадуючись, що то все недарма, херсонець зателефонував онуку, й попросив його прийти та розпиляти сейф. Коли металевий ящик таким чином відкрили, ніякої готівки там не виявилося, а було десять тисяч доларів США та вісім тисяч євро. Веселу компанію вкупі з «контролеркою» й дідусевими заощадженнями поліція, звісно, розшукує.

Проте поки безрезультатно: адже потерпілий поганенько запам'ятав гостей і плутається в описі подій – вік та стан здоров'я дається взнаки. А гості, поки на свободі, мабуть, залюбки пропивають капітали, що так легко дісталися.

Сергій ЯНОВСЬКИЙ
Новий день

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон