У Херсоні потрібна допомога двом дітям з опіками

Допомоги небайдужих потребують двоє малолітніх херсонців, які перебувають у лікарні з тяжкими опіками.

Тиждень тому в одній із молодих родин сталася біда – на дворічну доньку і сина, якому всього рік, перевернулася плита з каструлею кропу. Малеча дуже обварилася. Найбільше дісталося старшій дитині, Ангеліна в комі у реанімації. В неї обпечені 30% тіла і пошкоджені дихальні шляхи. Лікарі щодня боряться за життя дитини, але зараз додалася ще одна проблема – падає рівень гемоглобіну. Дівчинці необхідно робити переливання крові. Йдеться про другу групу з негативним резусом. У зв'язку з цим рідні та близькі дітей просять людей, які мають таку групу, прийти і здати кров.

Звертатися треба до Херсонського обласного центру служби крові, розташованого за адресою: Миколаївське шосе, 7. У реєстратурі слід повідомити – кров здається для Баб'євої Ангеліни, яка перебуває у відділенні інтенсивної терапії та анастезіології Херсонської обласної дитячої лікарні.

Братик Ангеліни – Герман знаходиться в іншому відділенні, в нього теж великі опіки. На лікування обох дітей щоденно йдуть немалі кошти, тому родині не завадить фінансова підтримка. Для всім, хто має змогу допомогти, публікуємо номер телефону батька дітей – 095-219-55-70 та номер банківської картки, яка належить їхній матері: 5168 7573 7671 1471.

Марина САВЧЕНКО
Новий день

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон