Подвійний ювілей Генічеського районного будинку культури

Генічеський районний будинок культури відсвяткував свій подвійний ювілей — 70 років від дня заснування культурного об'єкту і 55 років від дня реконструкції.

Будинок культури-це місце в якому під одним дахом розвиваються різні жанри народної творчості. У стінах районного будинку культури народилося і виросло безліч яскравих талантів, якими керували і керують майстри своєї справи.

За спиною злети, перемоги і творчі досягнення, попереду — нові горизонти і підкорення нових вершин творчості. На сьогодні колектив поповнюється молодими фахівцями, створюються нові колективи і творчі об'єднання.

Глядачі із задоволенням приходять до залу, дякують за подаровані свято і казку. Звичайне чудо створюється в стінах будинку культури силами творчої команди.

Всіх гостей в холі будинку культури зустрічав святковими композиціями оркестр «Генічеськ». Сам прийом відбувся в художньому салоні, де декорації, частування і фотозони — створювали святкову, теплу і дружню атмосферу.

У салоні була встановлена «дошка бажань», і кожен гість міг взяти участь у фестивальному флеш-мобі, мета якого була, спільними зусиллями і вірою в мрію допомогти візуалізувати всі плани РБК, які з тих чи інших причин не втілилися.

Зібралися люди, які внесли свою частинку вкладу в роботу і розвиток будинку культури: спонсори, колишні працівники і просто любителі творчості. Колектив РБК порадував гостей свята творчими номерами, а гості, в свою чергу, дарували подарунки, побажання і слова подяки.

Зі словами вдячності всьому колективу і колишнім працівникам будинку культури, звернулися: голова Генічеської районної ради Андрій Євстратов, начальник відділу культури Вікторія Сухорукова та інші почесні гості.

А спонсори, працівники, і люди, які завжди йдуть на допомогу в організації заходів — були нагороджені грамотами та дипломами.

Окрему подяку за допомогу у підготовці і проведенні ювілею оголошено: Миколі Ніколенко, Оксані Осташевський, Олександру Зюзіну, Олексію Опоріну, Дарині Альошиній, Антону Пунтікову.

Нехай атмосфера творчого пошуку, яким наповнені стіни будинку культури, пробуджує в людях доброту, все краще і світле, нехай завжди панує натхнення і процвітання!

За матеріалами Генічеської районної ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон