Співаковський: Вчитель це довірена особа людства

Ректор Херсонського державного університету Олександр Співаковський привітав вчителів:

Неможливо переоцінити роль вчителя в житті людини: він передає свій досвід, знання, слугує взірцем, готує дитину до життя. Це одна із найблагородніших професій, адже вчителю довіряють найдорожче - дітей; це довірена особа людства.

«Учитель творить Людину. Ці мудрі й ваговиті слова можна сказати тільки про матір і батька», - писав великий педагог Василь Сухомлинський. Я завжди буду згадувати своїх шкільних учителів та викладачів в інституті із теплою посмішкою, адже вони дали мені найголовніше - знання, які й сьогодні рухають мене вперед по життю!

Перший вчитель - це янгол, який відкриває світ твого майбутнього. Для мене Ніна Іванівна - недосяжний горизонт першого сприйняття світу та приклад того, до чого варто прагнути, але неможливо досягти!!!

Нехай світ Ваших випускників створює сузір'я успіху та щастя! Процвітання та любові! Фундаменту непорушного руху людської цивілізації в Майбутнє!, - побажав Олександр СПІВАКОВСЬКИЙ.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон