У Херсоні "Міцна родина - міцна країна"

В межах проєкту Національної сімейної стратегії, у Херсоні відбувся Перший міський конгрес "Міцна родина - міцна країна", в роботі якого взяла участь секретар Херсонської міської ради Олена Урсуленко.

Конгрес пройшов в Херсонському державному університеті, об'єднавши на єдиному майданчику керівників закладів освіти та охорони здоров'я, лідерів батьківських комітетів, науковців, представників місцевого самоврядування, громадських діячів, представників соціального бізнесу.

«...Саме родина має найбільший вплив на формування здорової, вихованої, щасливої людини, а значить - і міцної України. На, жаль сьогодні наша держава дуже гостро відчула проблеми в родинах, в наслідок яких - найбільше потерпають діти.

Очевидним є те, що, на жаль, не всі батьки самостійно можуть вирішити ці проблеми, їм не завжди вистачає знань, терпіння - і це не може не турбувати. Шляхом продуктивної взаємодії допомогу надають таким родинам освітні заклади міста, установи соціального захисту, поліція, але потрібно, об'єднавшись , змінити цю тенденцію. Бо країна починається з родини!!!

Дякую за співпрацю громадським організаціям, духовенству, представникам влади і соціально-відповідальному бізнесу Херсонщини. Зазначено багато проблемних питань із цієї теми і, я впевнена, крок за кроком ми їх вирішимо.

Захід фактично співпав із Днем Вчителя! Я вітаю вас, шановні Вчителі, викладачі, вихователі із вашим професійним святом! Ви будуєте Україну, надаючи знання, вкладаючи Душу у дитину, формуєте особистість і надаєте їй крила разом із можливістю здобути успіх!», - наголосила Олена УРСУЛЕНКО.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон