Співаковський про міжнародні зв’язки Херсонського держуніверситету

Ректор ХДУ Олександр Співаковський, разом з проректором Оксаною Лавриковою, деканом педагогічного факультету Любов Петуховою запрошені на інавгурацію академічного 2019/2020 року Університетуімені Яна Длугоша в Ченстохові (Польща), що має успішний досвід співпраці з українськими вишами.

Серед них - Херсонський державний університет (я також маю честь бути почесним професором Університету ім. Яна Длугоша). Це сприяє реалізації спільних проєктів для покращення освітнього процесу.

Так сьогодні з Янушем Капушняком, проректором з науки, та Гражиною Ругал, проректором з навчальної роботи, обговорили питання міжнародної співпраці за напрямками університету - це стажування, подвійне дипломування, літні школи, запрошення лектора із закордонного вишу.

Це створення додаткових можливостей розвитку для молоді, це можливість студентам капіталізуватися в Україні, отримавши європейський досвід та успішно будуючи свою життєву траєкторію на рідній землі, - переконаний Олександр СПІВАКОВСЬКИЙ.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон