В Олешківському районі вітали педагогів

Сьогодні, 2 жовтня в Олешківському районі на Херсонщині урочисто відзначили День працівників освіти та 55-річчя Олешківської дитячої музичної школи.

У першу неділю жовтня традиційно своє професійне свято відзначають освітяни. Урочистий районний захід, приурочений до Дня вчителя та 55-річчя Олешківської дитячої музичної школи, відбувся 2 жовтня у Великій залі районного будинку культури та дозвілля ім. Т.Г. Шевченка.

Відзначаючи це свято ми маємо чудову нагоду ще раз сказати слова вдячності працівникам освітньої галузі за їх важку працю, терпіння, мудрість і любов. Вклонитися низько вчительській долі, невтомній праці сіяча розумного, доброго, вічного.

І сьогодні у залі зібрали представників професії – вчителів, вихователів, працівників позашкільних закладів та комунальних установ районної ради інших працівників сфери освіти аби відзначити їхню роль і заслуги та неоціненний внесок у розвиток нашого району і всієї держави.

Багато теплих слів і щирих побажань було сказано вчителям та працівникам Олешківської дитячої музичної школи. Привітав їх і голова Олешківської районної ради Павло Потоцький: «Кожного із нас на шкільному порозі колись зустріли по-справжньому талановиті наставники, освічені, ініціативні, мислячі й цілеспрямовані.

Саме від ваших, шановні освітяни, знань і моральних цінностей чималою мірою залежить наше майбутнє. Від вас залежить якими виростуть наші діти, яким буде майбутнє нашої держави. Щиро дякую за вашу нелегку, але таку важливу працю», – сказав у своєму привітанні голова Олешківської районної ради Павло Потоцький.


Під оплески залу багато вчителів і працівників освітньої галузі отримали Подяки голови районної ради та Почесні Грамоти районної ради, квіти і музичні дарунки. Пісні, що торкалися серця, щирі аплодисменти, радість і гордість за успіхи колег, багато приємних сюрпризів – захід видався особливо душевним. Адже музичну частину цього свята підготувала Олешківська музична школа.

Атмосфера, яка панувала в залі, дарувала дивовижне відчуття єднання, а ще гордість за те, що освітяни Олешківського району талановиті, творчі, справжні професіонали.

За матеріалами Олешківської районної ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон