У Херсоні пройшов семінар-практикум учителів-логопедів

Днями на базі херсонської школи №14, відбувся семінар-практикум учителів-логопедів логопедичних пунктів управління освіти Херсонської міської ради,з теми «Вдосконалення корекційно-відновлювального, розвивального та організаційного процесів учителя-логопеда в умовах логопункту».

На семінарі розглянули шляхи удосконалення навичок з теоретичних та практичних знань учителів-логопедів міста.

Під час заходу вчитель-логопед (логопункт на базі ЗЗСО № 14) Оксана Яхній презентувала свій досвід роботи з питань організації робочого простору логопедичного пункту.

Зацікавили учасників і її творчі авторські знахідки щодо створення дидактичного та роздаткового матеріалу для проведення корекційної роботи в ігровій формі відповідно до сучасних вимог Нової української школи, вона познайомила своїх колег з технологією виготовлення лепбуків «Лепбук – інноваційна форма роботи вчителя-логопеда в умовах НУШ».

Вчителі-логопеди логопедичних пунктів на базі закладів загальної середньої освіти №52, 1, 26 провели майстер-клас «Гастрономічні вправи на логопедичних заняттях» до якого були долучені всі учасники заходу. Інноваційний підхід до корекції мовленнєвих проблем дитини, який можна проводити в цікавій ігровій формі не тільки на уроках а й вдома.

Проведений семінар-практикум сприяв підвищенню професійного рівня вчителів-логопедів та надав можливість ознайомитися з новаціями, які розпочали запроваджувати в логопедичній службі міста для підвищення результативності корекційної роботи в закладах освіти.

За матеріалами Управління освіти Херсонської міської ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон