Херсонці хотіли подарувати квартиру за її ж гроші

Усі ми любимо подарунки. Особливо, коли отримуємо те, про що давно мріяли. Але, як виявилося, далеко не завжди приємні сюрпризи виявляються такими.

Херсонка Ірина отримала на свій мобільний цікаве повідомлення: «За результатом незалежного вибору на терміналах оплат ви стали переможцем акції!» - показував екран. А в кінці – два телефонні номери та посилання на сайт.

Ірина вирішила подивитись, що ж за сайт хоче зробити їй подарунок. Інформація про акцію там була, але ніде не вказувалось який саме подарунок хочуть вручити переможцям. Та й про саму компанію жінка вперше чула. Лише зазначалось, що переможців обирали серед тих, хто користується розрахунками в Інтернеті.

Цікавість взяла гору і пані Ірина вирішила більш детально вивчити сайт. І знайшла згадку про те, що головний приз – квартира!

Тоді херсонка вирішила, заради експерименту, подзвонити за одним із вказаних номерів. Оператор Петро привітав її з перемогою і підтвердив, що жінка виграла квартиру.

Щоправда, нерухомість знаходиться в Києві та й сам будинок ще не введений в експлуатацію... І її не зовсім дарують. Треба лише сплатити кілька нібито держмит. Загалом виходила сума у кілька тисяч доларів. Але квартиру обіцяли з гарним краєвидом...

Після цього Ірина вирішила почитати в Інтернеті деталі такої щедрої акції. І виявилося, що вже кілька тижнів українці стають жертвами такої афери - на радощах перераховують гроші шахраям. Ані грошей, ані обіцяних квадратних метрів люди так і не побачили.

Ось такі зараз роблять цікаві подарунки, за ваші ж гроші...

Олена ПІМЕНОВА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон